Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
U-stål

U-stål drejejern til trædrejning

U-stålet er nok det mest udbredte drejejern, fa det er en del nemmere at lære at arbejde med. U-stålet kan både bruges til tværdrejning, langdrejning og skåldrejning. Et 10 mm u-stål er mest velegnet til tvær- og langsdrejning, hvor 16 mm u-stålet er velegnet til skåldrejning. Der findes forskellige udformninger af u-profilen. Den typiske er v-formen og den anden er en parabel. 

Den grundlæggende måde at bruge U-stålet på, er ved at lægge fasen an mod emnet sådan, at fasen næsten er parallel med emnets overflade, men at den skærende ende, er en anelse væk fra emnet.

U-stål hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af u-stål. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. Vi tilbyder drejejerne fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt HamletCrownStubaiRobert Sorby og mange andre. Var det ikke lige et u-stålet du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer drejejern, heriblandt skrubstålskrabejernstikstål og mange andre. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.