Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Sidebidtænger - Skævbider

Skævbidder - Kraftigt værktøj

Skævbidderen er ideel, når du skal klippe ståltråd eller wire over, når du skal kappe en ledning eller noget helt andet. Skævbidderens primære funktion er at bide i de materialer, som en saks ikke kan klare. Skæret i kæberne skal kunne bide noget så hårdt som pianotråd. 

Skævbiddere hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af bindetænger. Vi tilbyder bindetænger fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt TengTools, Milwaukee m.fl. Vi forhandler desuden forskellige typer tænger, f.eks. afisoleringstængerknibtængersvejsetænger. Var det ikke lige en tang, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer håndværktøjer, heriblandt knivehamresaksesave og meget andet. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.