Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Vandpumpetænger

Polygriptang og papegøjetang

En vandpumpetang er god til at klemme på uhåndterlige emner, som eksempelvis rør. Vandpumpetangen er fremstillet, så den har takkede kæber, der sikrer et godt greb om materialet ved f.eks. en møtrik eller et rør. Den kan indstilles til flere størrelser, ved at køre den ene kæbe frem og tilbage. Når man så klemmer sammen om håndtaget, spænder kæberne om emnet. Vandpumpetangen kaldes også for polygriptang eller en papegøjetang

Vandpumpetænger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af vandpumpetænger. Vi tilbyder vandpumpetænger fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt TengTools, Milwaukee m.fl. Vi forhandler desuden forskellige typer tænger, f.eks. bindetængerknibtængersvejsetænger. Var det ikke lige en tang, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer håndværktøjer, heriblandt knivehamresaksesave og meget andet. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.