Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Håndsave

Håndsave i forskellige typer 

Håndsaven er det ideelle værktøj til skæring i træ, metaller, sten og lignende. Den er kendetegnet ved et håndtag, der er monteret på en smal klinge eller et savblad med mange tænder, der er skarpslebet. Håndsaven løser hurtige skæreopgaver, hvor det ikke kan betale sig at finde sit elværktøj frem. Håndsaven findes i mange forskellige typer med forskellig hårdhed, antal tænder og størrelser afhængigt at, hvilket materiale der skal skæres i. 

Håndsave hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af håndsave. Vi tilbyder håndsave fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Milwaukee, Stanley m.fl. Var det ikke lige håndsaven, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer save, heriblandt grensave, dekupørsave, finérsave m.fl. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.