Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
1000V tænger - VDE

1000V tænger

Fælles for 1000V tængerne er, at de er VDE (DIN EN/IEC 60900) certificerede, hvilket betyder, at de har har et isoleret greb som er godkendt op til 1000V samt at grebet er udformet, så man ikke så nemt får hånden tæt på strømkilden. Disse tænger er især velegnet til arbejde med elinstallationer. 

1000V tænger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af 1000V tænger. Vi tilbyder 1000V tænger fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt TengToolsMilwaukee. Vi forhandler desuden forskellige typer tænger, f.eks. afisoleringstængerbidetængerknibtængersvejsetænger. Var det ikke lige en tang, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer håndværktøjer, heriblandt knivehamresaksesave og meget andet. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.