Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tilbehør til drejekits

Tilbehør & Æsker til kuglepenne & Pencils

Ved drejning af diverse drejekits findes en masse tilbehør til at kan du sætte dit eget præg af udseende på dit drejeprojekt. Generelt kan du skabe det drejeprojekt, som du ønsker. Her hos Dorch & Danola tilbyder vi en lang række forskellige typer tilbehør til diverse drejekits - lige til dit behov. Desuden kan vi også tilbyde akrylblokke og træblokke i flere forskellige mønstre, motiver og farver

Diverse & andre drejesæt 

Her hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af forskellige drejekits til dit trædrejningsprojekt. Vi tilbyder produkter, så du har mulighed for at skabe dit helt eget drejeprojekt. Vi tilbyder alt fra drejekits til kuglepenne - til drejekits, så du kan skabe din helt egen vinflaskepropLazy SusanSalt- og Peberkværn eller meget andet. Drejekitsene som Dorch & Danola tilbyder kommer fra nogle anerkende brands, heriblandt AxminsterCraftProKitsDrechselmeister og mange andre. Var det ikke lige drejekits, du var på udkig efter? Så tilbyder vi dig også en helt masse andet til dine drejeprojekter. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af drejekits til trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.