Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Skrabejern

Skrabejern til trædrejning 

Skrabere har fået sig noget af et dårligt ry i årenes løb, idet de er udsat for verdenen med drejeværktøjer med veteraner, der siger, at de er 'for dem, der ikke er i stand til at få en solid overflade-finish' eller at de er til 'amatøren'. Skrabere vil generelt give dig en ensartet, glat, flydende form. Skraberne opnår en god brugerkomfort og kontrol og tjener sig til et godt formål. 

Du kan finde skrabejern hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af skrabejern til trædrejning. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. Vi tilbyder drejejerne fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt HamletCrownStubaiRobert Sorby og mange andre. Var det ikke lige et skrabejern, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer drejejern, heriblandt u-stål, skrubstålstikstål og mange andre. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.