Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Drejejern til gevind

Gevind Drejejern

Skab dit gevind ved hjælp af disse jern. Disse produkter er ideelle til skæring af gevind til alle konventionelle værktøj til drejning af træ. Jo højere TPI-nummer et gevind har, desto finere er gevindet. TPI-nummeret angiver, hvor mange tænder, der er pr. tomme. En tomme svarer til 2,54 cm. Gevind med 10 TPI har 10 tænder på 2,54 cm. 

Drejejern med platte hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af drejejern til gevind. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. Var det ikke lige et drejejern til gevind, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer drejejern, heriblandt skrubstålskrabejernstikstål og mange andre. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.