Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Drejejern med platte

Drejejern med platte til trædrejning

Et drejejern med platte skaber en fleksibilitet til dit ene drejejern. Ved ændring af profiler til dit drejeemne, slipper du for at finde et helt andet drejejern. Med de medfølgende platter, kan du nemt og bekvemt ændre profilskæringen med de tilhørende platter.

Drejejern med platte hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af drejejern med platte. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. Var det ikke lige et drejejern med platte, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer drejejern, heriblandt skrubstålskrabejernstikstål og mange andre. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.