Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Japanske save

Japanske Save - Træksave

En japansk sav, også kaldet japansav, er en håndsav der kun skærer træet ved trækning, dvs. når du trækker saven ind mod dig selv. Bladet behøver derfor ikke at modstå tryk og kan gøres meget tyndere end traditionelle vestlige save, fordi en træksav ikke har brug for nogen stivhed. Japanske save kan derfor skære meget præcise spor. Den tynde klinge indebærer, at mindre materiale fjernes, hvilket samtidigt betyder at håndværkeren behøver anstrenge sig mindre under brug. 

Håndsave hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af japanske håndsave. Vi tilbyder japanske håndsave i høj kvalitet og fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Tools From Japan, Shokunin, Ice Bear m.fl. Var det ikke lige den japanske håndsav, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer save som håndværktøj, heriblandt grensavedekupørsavefinérsave m.fl. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.