Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Udhulningsjern

Udhulningsdrejejern til Trædrejning

Et udhuldningsdrejejern anvendes til at udhule træet, når du f.eks. skal fremstille skåle eller vaser. Har du et godt udhulningsjern til dit drejeprojekt, vil det gøre dit projekt langt nemmere at udføre. I denne kategori findes flere typer udhulningsdrejejern f.eks. lige, buede og stærkt buede alt efter, hvilken type form, du ønsker at dreje. 

Udhulningsdrejejern hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af udhulningsdrejejern. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. Vi tilbyder drejejerne fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt HamletCrown, Carter og mange andre. Var det ikke lige et udhulningsdrejejern du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer drejejern, heriblandt skrubstålskrabejernstikstål og mange andre. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.