Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Lysholdere & olielamper

Lysholdere & olielamper til Trædrejning

Ved drejning af lyseholdere kan du sætte dit eget præg af udseende til din lysestage. Generelt kan du skabe den lysestage, som du ønsker og passer præcis ind i den indretning. Her hos Dorch & Danola tilbyder vi en lang række forskellige lysholdere - lige til dit behov. Desuden kan vi også tilbyde akrylblokke og træblokke i flere forskellige mønstre, motiver og farver. 

Lysholder Drejekits hos Dorch & Danola

Her hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af lysholdere til drejning af lysestager. Vi tilbyder produkter, så du har mulighed for at skabe dit helt eget drejeprojekt. Drejekitsene til drejning af lysestager som Dorch & Danola tilbyder kommer fra nogle anerkende brands, heriblandt CraftProKitsDrechselmeister m.fl. Var det ikke lige drejekits, du var på udkig efter? Så tilbyder vi dig også en helt masse andet til dine drejeprojekter. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af drejekits til trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.