Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Slagskruetrækkere

Slagskruetrækkere til faste forbindelser

En slagskruetrækker løsner også faste forbindelser. Slagskruetrækkeren bruges til løsning og spænding af skruer uden brug af maskiner blot ved slagkraft. Slagskruetrækkeren har en særlig stor virkningsgrad via deres robuste dobbeltkurvekonstruktion. Den har en slående kraft omsættes til en drejebevægelse. 

Slagskruetrækkere hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af slagskruetrækkere. Vi tilbyder slagskruetrækkere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt TengTools. Vi tilbyder desuden flere forskellige skruetrækkere med forskellige typer kærve, heriblandt TorxLige KærvPH (Phillips)PZ (Pozidriv) m.fl. Var det ikke lige slagskruetrækkeren, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer håndværktøjer, bl.a. tængersakseknive og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.