Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Topnøglesæt

Topnøglesæt - Tilspænding og løsning af møtrikker og bolte

Et topnøglesæt er et uundværlig værktøj som du ofte får brug for, og du derfor skal have i den rigtige udgave, der passer til dit behov. Dette både hvis du er professionel håndværker, men også enhver handymand med respekt for sig selv ejer et topnøglesæt af høj kvalitet.

Mini topnøglesæt i mange varianter til de kvalitetsbevidste 

Topnøglesættene fås både med mm toppe og tomme toppe samt en kombination. Endvidere indeholder de fleste sæt bitstoppe eller bits og bitsadapter. En topnøgle anvendes til at spænde møtrikker med. Et topnøgle laves typisk ved at sætte en løs top på f.eks. en skraldenøgle eller et glidegreb. Et topnøglesæt består af løse toppe i flere størrelser samt skraldenøgle, glidegreb og evt. kardanled og forlængere.

Topnøglesæt hos Dorch & Danola

Her hos Dorch & Danola har vi en række kvalitets topnøglesæt fra leverandører som blandt andet Teng tools, Proxxon, Wera, Bahco, Ferrax, Festool, og Peddinghaus. Vi har super gode leverandøraftaler med mange forskellige leverandører, og kan derfor tilbyde meget konkurrencedygtige priser. Var det ikke lige topnøglesæt, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andet topnøgle værktøj, heriblandt skraldenøglermomentnøgler m.v. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.