Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Drejejernssæt

Drejejernssæt til trædrejning

Har man trædrejning som hobby eller anvender det i industrien, er det nødvendigt at have et bredt udvalg af drejejern. Et godt drejejern til træ har både et langt blad og et langt skaft, så du kan bruge begge hænder på værktøjet. Drejejernene fås i mange størrelser og kan både købes enkeltvis eller som mindre eller større sæt, hvori de mest anvendte jern til trædrejning indgår.

Drejejern til dit behov

Vi tilbyder alle typer trædrejejern til brug for professionelle og kyndige hobbyfolk. Drejejernene er alle fremstillet af kvalitetsstål, som sikrer høj ydeevne og lang holdbarhed.Vi kan tilbyde et bredt sortiment af trædrejejern af høj kvalitet fra bl.a. JETStubaiHamlet og mange andre, som giver mulighed for perfekt drejearbejde. I denne kategori findes flere typer drejejern, heriblandt skrubstålskrabejernstikstål og mange andre. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af drejejern eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.