Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Textur drejejern

Textur Drejejern til udsmykninger

Giver emnet en helt speciel ru overflade og åbner nye veje for overfladebehandling. Det er både en skraber og et udsmykningsværktøj. De spiralformede og teksturerende hjul kan skabe mange forskellige dekorationer, vendinger og spiraler på et emne ved hjælp af imponerende teknik. Du kan herfor skabe dine helt egne mønstre, dekorationer og udsmykninger til dit drejede emne. 

Textur Drejejern hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af textur drejejern til trædrejning. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. Vi tilbyder drejejerne fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt HamletCrownStubaiRobert Sorby og mange andre. Var det ikke lige et textur drejejernet, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer drejejern, heriblandt u-stålskrabejernstikstål og mange andre. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.