Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Skrubstål - Spindelrør

Skrubstål - Spindelrør

Skrubstålet anvendes til at dreje et firkantet stykke træ rundt. Skrubrøret kan kun anvendes når årerne i træet ligger parallel med vangerne på drejebænken. Vinklen er slebet med ca. 45 grader.

Skrubstålet er let at bruge, lettere end u-stålet, da det ikke hugger nær så let i træet. Det bruges som u-stålet, men man kan bruge skæret meget længere op ad siden, og det gør det lettere at tage store spåner. I modsætning til u-stål og rør kan man arbejde 'baglæns' med skrubstålet, altså det kan skære, mens man bevæger det i den modsatte retning af den, som værktøjet peger i. Man bruger også af og til skrubstålet med skrælleteknik, hvor det giver en lidt mindre glat overflade, men det har ikke den store betydning, da det mest bruges til grovdrejning.

Skrubstål og spindelrør hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af skrubstål. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. Vi tilbyder drejejerne fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Hamlet, Crown, Stubai, Robert Sorby og mange andre. Var det ikke lige et skrubstål eller spindelrør, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer drejejern, heriblandt u-stålskrabejernstikstål og mange andre. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.