Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Træ & Akryl til kuglepenne og andre drejekits

Akrylblokke til drejning af kuglepenne og diverse drejekits

Ingen af ​​disse akrylblokke er nøjagtigt de samme. Fra det hvirvlende blå og hvide fra Antarktis til cough candy orange fra Cafe Society. Akrylblokkene kan drejes eller udskæres og gøres til alt, hvad du vil. Den eneste græse for drejning af kuglepenne er deres størrelse og ellers er det din fantasi, der sætter grænser. Emnerne er ekstremt slidstærke og perfekte til noget, der måske udsættes for meget håndtering.

Akrylblokke hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af akrylblokke fra Chestnut, CraftProKits m.fl. til drejning af kuglepenne. De tilbyder sine aktrylblokke i høj kvalitet, så du opnår det flotteste resultat. Produkterne findes også i vores butik i Odense, hvor vi har et alt-til-trædrejning showroom. Her kan du se produkterne og få en vejledning om brugen af de forskellige produkter. Det er helt sikkert et besøg værd. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af tilbehør til drejekits eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.