Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Håndtag til drejejern

Håndtag til drejejern - Optimal komfort 

Valget af håndtaget til dit drejejern er helt essentielt for at opnå den mest optimale komfort til dit drejejern, når du drejer dit stykke træ. Der findes mange forskellige former og typer af håndtag. Nogle håndtag er fremstillet træ i forskellige træsorter, heriblandt kirsebærtræ, elletræ, ask og mange andre. Desuden findes der også håndtag, der er fremstillet med skumovertræk, der opnår en behagelig komfort og giver et skridsikkert greb.

Håndtag til drejejern hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola finder du et kæmpe udvalg af forskellige typer håndtag til dit drejejern. Vi tilbyder håndtagene fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Axminster, Robert Sorby, Stubai, Hamlet, Vicmarc m.fl. Disse udbydere tilbyder håndtagene i høj kvalitet, så du opnår den mest optimale komfort under drejning af dit stykke træ. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.