Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Stuart Mortimer drejejern

Stuart Motimer Trædrejer

Stuart Motimer er en prisvindende internationelt kendt trædrejer med en bred viden indenfor mange aspekter af trædrejning. Stuart er en selvlært trædrejer og er efterfølgende blevet forfatter, lærer, demonstant og konsulent for trædrejere i hele England, Eurpa, Skandinavien, USA og Australien. Stuart er opsat på at skubbe sig ind i nye drejemetoder og har et ry for at introducere nye designs og idéer. ,

Stuart Motimer drejejern hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af drejejern, der er udviklet i samarbejde med Stuart Motimer. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.