Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Nedstrygere

Nedstrygere - Saveopgaver i metalliske materialer

En nedstryger er tilpasset arbejdet med metaller. Den er ideel til save i en lang række kunststoffer, men regnes primært for en metalsav. For at en nedstryger forholdsvis let skal kunne arbejde sig igennem hårde materialer, må klingen være smal. Så skal der ikke fjernes så meget materiale i savsporet. Mens du saver, er belastningen på klingens fine tænder stor, og klingen bliver hurtigt brandvarm. Det kan ødelægge klingen på din nedstryger. 

Nedstrygere hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af nedstrygere. Vi tilbyder nedstrygere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt TengTools m.fl. Var det ikke lige nedstrygere, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer håndværktøjer, heriblandt høvleknivetænger og meget mere.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.