Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Lazy Susan Drejebeslag

Lazy Susan Drejebeslag

En Lazy Susan er en roterende bakke, der er placeret på et bord for at hjælpe med at distribuere mad eller lign. rundt om et bord. Her hos Dorch & Danola tilbyder vi drejebeslag, så du kan dreje din helt egen Lazy Susan. Et Lazy Susan Drejebeslag har mange anvendelsesmuligheder. Bl.a. kan de bruges som drejebeslag til tv-bord og meget andet. 

Drejebeslag hos Dorch & Danola

Her hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af drejebeslag til fremstilling af Lazy Susans. Vi tilbyder produkter, så du har mulighed for at skabe dit helt eget drejeprojekt. Drejekitsene til Lazy Susan som Dorch & Danola tilbyder kommer fra nogle anerkende brands, heriblandt AxminsterCraftProKits m.fl. Var det ikke lige drejekits, du var på udkig efter? Så tilbyder vi dig også en helt masse andet til dine drejeprojekter. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af drejekits til trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.