Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Dale Nish drejejern

Dale Nish drejejern til trædrejning

Dale Nish er en bredt anerkendt trædrejer og lærer med en lidenskab for at arbejde med "grønt" træ og naturligt materiale. ”For fuldt ud at sætte pris på naturens design er vi nødt til at ændre vores tanker om træ,” skrev han. Han havde en menning om, at trædrejere skulle opsøge materialet og det unikke af disse naturlige processer. Og til det opfordrede han dem til at undgå tømmerhandlen til fordel for, hvad der voksede omkring dem.

Dale Nish drejejern hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af drejejern fra Dale Nish. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.