Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Skruetrækker PH

PH (Phillips) Skruetrækkere

Denne type skrue er noget lettere at styre end lige kærvskruen, og selve krydskærven er lidt sværere at ødelægge, da presset her bliver fordelt på 4 kontaktflader. Størrelsen angives efter bredden på skruetrækkerens spids i mm. Skruetrækkeren kan bruges til alle typer skrueopgaver, der ikke kræver de helt store omdrejninger og hvor materialet er skrøbeligt. Skruetrækkeren har forskellige typer kærve, der passer til forskellige skruer til forskellige formål. Det er vigtigt, at du har den rette skruetrækker til dine skruer, ellers risikerer du at beskadige både skruen og skruetrækkeren. 

PH (Phillips) Skruetrækkere hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af skruetrækkere. Vi tilbyder skruetrækkere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt TengToolsMilwaukee m.fl. Vi tilbyder desuden flere forskellige skruetrækkere med forskellige typer kærve, heriblandt Lige KærvPZ (Pozidriv) m.fl. Var det ikke lige skruetrækkeren, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer håndværktøjer, bl.a. tængersakseknive og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.