Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Værktøj til drejning af kugler

Drejning af kugler

Der findes mange måder at dreje kugler på. Du starter altid med at dreje dit emne så kugleformet, der er muligt, mend dit emne stadig er fastspændt i en spændepatron. Du drejer først det firkantede emne rundt på langs, hvorefter der afsættes et stykke med samme bredde som diameteren. Dette stykke træ drejes så kuglefoemet som muligt og herefter kan kuglen drejes helt fri. 

Værktøj til drejning af kugler hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola finder du et kæmpe udvalg af forskellige typer håndtag til dit drejejern. Vi tilbyder værktøjet til kugledrejning fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Hager, Hapfo, Cater m.fl. Disse udbydere tilbyder deres produkter i høj kvalitet, så du opnår det bedst mulige resultat. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.