Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Diverse & andre drejesæt

HSS Bor til trædrejning

Metalbor samt små og store metalborsæt i alle standardstørrelser til boring i alle bløde og hårde metaller fås her. Alle metalbor er fremstillet af HSS stål og kan bruges til trædrejning, hvor det ikke vil være optimalt at bruge et træbor med centerpids. 

Bor til trædrejning

Bor til trædrejning kan blandt andet bruges til at dreje mindre huller, som f.eks. drejning af kuglepenne eller andet småt. For at finde frem til det bor du skal bruge, er det kender størrelsen på det hul, du skal dreje. Hos Dorch & Danola tilbyder vi forskellige typer bor, heriblandt fostnerbor, sneglebor, langhulsbor og mange andre. 

Langhulsbor og langhulsborsæt for langhulsanordning

Står du og mangler et bor til at lave huller til udboring af f.eks. låsekasser eller dørlåse, så har vi noget til dig. Langhulsbor er ideel til i boring af slidser i massivtræ, til indstemning af dørlåse og i møbelindustrien til serie i boring af beslag.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige bor til trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.