Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tilbehør & æsker til kuglepenne & pencils

Tilbehør & Æsker til kuglepenne & Pencils

Ved drejning af kuglepenne findes en masse tilbehør til at kan du sætte dit eget præg af udseende, holdbarhed og komfort. Generelt kan du skabe den kuglepen, som du ønsker. Her hos Dorch & Danola tilbyder vi en lang række forskellige typer tilbehør til kuglepenne - lige til dit behov. Desuden kan vi også tilbyde akrylblokke og træblokke i flere forskellige mønstre, motiver og farver. 

I denne kategori finder du også æsker til dine kuglepenne. Nogle æsker er designet til at kunne opbevare en enkelt kuglepen og andre til to kuglepenne eller flere. Æskerne er ideelle til opbevaring af dine drejede kuglepenne, men kan også bruges som en gaveæske. 

Kuglepenne Drejekits hos Dorch & Danola

Her hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af tilbehør til drejning af kuglepenne. Vi tilbyder produkter, så du har mulighed for at skabe dit helt eget drejeprojekt. Tilbehøret til kuglepennedrejning som Dorch & Danola tilbyder kommer fra nogle anerkende brands, heriblandt WeiconAxminsterCraftProKits og mange andre. Var det ikke lige drejekits, du var på udkig efter? Så tilbyder vi dig også en helt masse andet til dine drejeprojekter. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af drejekits til trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.