Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tangsæt

Tangsæt - Forskellige størrelser og typer i et sæt

En tang kan bruges til mange forskellige arbejdsopgaver. En tang er dermed et alsidigt værktøj. Der findes mange forskellige typer tange til forskellige formål og du har helt sikkert også flere slags tænger i din værktøjskasse. Et tangsæt har flere forskellige typer tænger og kan dermed dække dit behov helt optimalt. 

Tangsæt hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af tangsæt. Vi tilbyder tangsæt fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt TengTools, Milwaukee m.fl. Vi forhandler desuden forskellige typer tænger, f.eks. bindetængerknibtængersvejsetænger. Var det ikke lige en tang, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer håndværktøjer, heriblandt knivehamresaksesave og meget andet. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.