Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Ian Wilkie drejejern

Ian Wilkie Trædrejer

Ian Wilkie skriver om alle aspekter af trædrejning og træbearbejdning i specialmagasiner. Han skriver om trædrejning i miniature og introducerer de teknikker og udstyr, der kræves for at dreje de små genstande nøjagtigt. Han har desuden har han også skrevet en bog om, hvordan man designer og laver en lang række projekter, der er egnede til mindre børn. 

Ian Wilkie Drejejern hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af drejejern fra Ian Wilkie. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.