Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Special drejejern

Løse drejejern og drejejernssæt til trædrejning

Har man trædrejning som hobby eller anvender det i industrien, er det nødvendigt at have et bredt udvalg af drejejern. Et godt drejejern til træ har både et langt blad og et langt skaft, så du kan bruge begge hænder på værktøjet. Drejejernen fås i mange størrelser og kan både købes enkeltvis eller som mindre eller større sæt, hvori de mest anvendte jern til trædrejning indgår. I denne kategori findes special drejejern, heriblandt Kinesisk Kugledrejejern, Drejejern til Langhulsboring, Kugledrejejern og mange andre. 

Special drejejern til trædrejning

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af special drejejern til trædrejning. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. Vi tilbyder drejejerne fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt HamletCrownStubai og mange andre. Var det ikke lige et special drejejern, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer drejejern, heriblandt u-stålskrabejernstikstål og mange andre. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af drejejern tl trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.