Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Form drejejern

Form Drejejern til Trædrejning

Form drejejern understøtter den præcision, der kræves til at perle og skille fileter ud og skabe smukke former. I denne kategori findes et udvalg af perleformning drejejern, der bruges til at opnå de samme ender hurtigt og med helt ensartede resultater: hver perle identisk i højde og bredde. Perleformning drejejernene er skrabere, der har en halv runde skæring i enden af ​​værktøjet. Det er bedst at skrue ud perlen ved først at skære en rille på hver side til aflastning og derefter lette i perleformningsværktøjet, mens du drejer side til side, mens perlen formes. 

Drejejern med platte hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af form drejejern. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. Var det ikke lige et form drejejern, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer drejejern, heriblandt skrubstålskrabejernstikstål og mange andre. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.