Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Lægtehammer

Lægtehammer

En lægtehammer altid formet sådan, at hammerhovedets sider er flade. Det er en kæmpe fordel, hvis man skal slå søm i, hvor der ikke er plads til hele hammerhovedets længde. Man vender simpelthen lægtehammeren 90 grader, og bruger siderne til at slå med i stedet. Lægtehammeren er ofte tømrerens foretrukne hammer, bliver lægtehammeren ofte også kaldt for en tømmerhammer.

Lægehammere hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af lægtehammere. Vi tilbyder lægtehammere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt MilwaukeeStanley, Hultafors m.fl. Var det ikke lige en lægtehammer, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer hamrer såsom bænkhammer, kløfthammersnedkerhammer og mange flere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.