Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Knibtænger

Knibtænger - Tangen med mange anvendelsesmuligheder

En knibtang er et klassisk håndværktøj, der anvendes til at klemme, skære eller trække en søm, klammer og stifter ud med. Desuden kan knibtangen anvendes til til at klippe små dele over, som er lavet af metal eller plastik, såsom ledninger. Knibtangen har derved mange anvendelsesmuligheder og er et uundværligt stykke værktøj. 

Knibtænger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af knibtænger. Vi tilbyder knibtænger fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt TengTools m.fl. Vi forhandler desuden forskellige typer tænger, f.eks. bindetængersvejsetænger. Var det ikke lige en tang, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer håndværktøjer, heriblandt knivehamresaksesave og meget andet. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.