Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Glenn Lucas drejejern

Glenn Lucas Drejejern til Trædrejning

Glenn Lucas har drejet træ siden 1990. Han er en af verdens førende eksponenter for drejning af skål og hule former. Glenn har lavet en karriere inden for trædrejning og har drejet sandsynligvis flere skåle end dem før ham. Hans ekspertise og teknikker er godt dækket og højt anset, og hans fokuserede DVD'er er den ideelle måde at lære trædrejningen på. 

Glenn Lucas drejejern hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af drejejern, der er udviklet i samarbejde med Glenn Lucas. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.