Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Ure & urværker

Drejning af Ure & Urværker

Ved drejning af ure & urværker kan du sætte dit eget præg af udseende til dit drejeprojekt. Generelt kan du skabe det ur, som du ønsker og som passer ind i din indretning. Her hos Dorch & Danola tilbyder vi en lang række forskellige typer ure & urværker - lige til dit behov. Desuden kan vi også tilbyde akrylblokke og træblokke i flere forskellige mønstre, motiver og farver. 

Ure & Urværker Drejekits hos Dorch & Danola

Her hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af indmad til drejning af ure & urværker. Vi tilbyder produkter, så du har mulighed for at skabe dit helt eget drejeprojekt. Drejekitsene til ure & urværker som Dorch & Danola tilbyder kommer fra nogle anerkende brands, heriblandt CraftProKits m.fl. Var det ikke lige drejekits, du var på udkig efter? Så tilbyder vi dig også en helt masse andet til dine drejeprojekter. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af drejekits til trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.