Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Låseringstænger

Låseringstang - Montering og afmontering af låseringe

Låseringstangen er en unik type tang, der bruges til at montere og fjerne låseringe fra armaturer og apparater, der indeholder bevægelige eller roterende dele. Låseringstænger kan leveres i forskellige størrelser med lige og bøjede spidser, der begge er velegnede til enten indvendige eller udvendige låseringe, afhængigt af den påkrævede anvendelse. 

Låseringstang hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af låseringstænger. Vi tilbyder låseringstænger fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt TengTools m.fl. Vi forhandler desuden forskellige typer tænger, f.eks. bindetængerknibtængersvejsetænger. Var det ikke lige en tang, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer håndværktøjer, heriblandt knivehamresaksesave og meget andet. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.