Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Axminster Bakkesæt Type D SK100 mm Svalehale Kæber har en svalehale ydre kant til at udvide sig til en fordybning. 

Axminster Bakkesæt Type D SK100 mm Svalehale Kæber

Axminster Bakkesæt Type D SK100 mm Svalehale Kæber har en svalehale ydre kant til at udvide sig til en fordybning. 

Varenummer (SKU): AX410164
lagervare
570,00 kr. 456,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Axminster Bakkesæt Type D SK100 mm Svalehale Kæber har en svalehale ydre kant til at udvide sig til en fordybning og en almindelig boring, der griber fast på en tappe. Svalehalediameteren er 25 mm med en 12 mm central boring.


Rulningen til en Axminster-spændepatron tillader en bred variation. Dette gør det muligt for disse kæber at gribe en tappe fra 4 mm til 24 mm eller udvide til en udsparing fra 18 mm til 36 mm. Bemærk, denne variation betyder, at grebet ikke længere er en komplet cirkel ved større diametre.


Disse kæber er velegnede til SK100 og SK114 chucks.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX410164*
Varenummer: AX410164

Axminster Bakkesæt Type D SK100 mm Svalehale Kæber

570.00 DKK