Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
U-Beaut Polishes

U-Beaut Polishes - Kvalitets polermidler fra Australien

Går du efter en højglanset finish? Ønsker du at fjerne uønskede slibemærker? U-Beaut Polishes specialiserer sig i polermidler til trædrejere, der giver en højglasfinish hurtigt og nemt. U-Beaut Polishes er dit svar på efterbehandlingsprodukter. U-Beauts produkter er nemme at anvende og specielt udviklet til dig, der er trædrejer og mangler et produkt til det helt rigtige finish. 

U-Beaut er australsk kvalitet og oplagt til at sætte sidst hånd på værket, når du har været kreativ i værkstedet. Her finder du vokse med forskellige slags effekter. Du kan altså både opnå overflader der er skinndende, matte, glitterende og meget mere.

U-Beaut Polishes hos Dorch & Danola

Overfladebehandling af træ har til formål at beskytte træet mod påvirkninger og forhindre en nedbrydning af træets overfalde. Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af polermidler til træbehandling fra U-Beaut Polishes, der tilbyder polermidlerne i allerhøjeste kvalitet. Her finder du både hård voks og flydende voks, så du kan få fat i lige den slags produkter, du foretrækker.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra U-Beaut Polishes eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.