Facebook Pixel

Chestnut Cyanoacrylate Sekundlim - Medium - 20 g

Den er til generel brug, for eksempel ved drejning af kuglepenne, og tørrer på ca. 20 sekunder.
Chestnut Cyanoacrylate Sekundlim - Medium - 20 g

Chestnut Cyanoacrylate Sekundlim - Medium - 20 g

Den er til generel brug, for eksempel ved drejning af kuglepenne, og tørrer på ca. 20 sekunder.
Varenummer (SKU): CH31360
lagervare
60,00 kr. 48,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Den her Chestnut Cyanoacrylate Sekundlim (Medium) er uundværlig, når du skal lime to overflader sammen på en hurtig og effektiv måde. Flasken indeholder 20 g. Er det for lidt? Så finder du en flaske med 50 g lige her.


Sekundlimen findes i tre forskellige udgaver.


Tynd: Den tynde udgave er god, når du for eksempel gerne vil have limen til at trænge ned i små revner. Det er den blå flaske.


Medium: Den her medium udgave er god til generel brug - for eksempel ved drejning af kuglepenne. Den bliver, hvor du påfører den, og er tør efter ca. 20 sekunder. Det betyder, at du sagtens lige kan nå at rette til, så de sammenlimede overflader sidder præcis, hvor de skal, inden limen er tør. Den er desuden god til glatte overflader. Det er den gule flaske.


Tyk: Den tykke udgave er god til udfyldning af huller, når du gerne vil forsegle en revne i træet. Her kan du med fordel også putte lidt fint pudsemuld fra emnet i revnen. Limen er tør efter ca. 60 sekunder. Det er den lilla flaske.


Husk at opbevare limen utilgængelig for børn. Det giver desuden en længere holdbarhed, hvis limen opbevares køligt. Du kan for eksempel sagtens opbevare den i fryseren, så den ikke stivner af sig selv. Limen kan bruges direkte fra fryseren.


Hvis du gerne vil have, at limen tørrer lige med det samme, kan du spraye lidt Chestnut Accelerator på limen.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Varenummer: CH31360

Chestnut Cyanoacrylate Sekundlim - Medium - 20 g

60.00 DKK