Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_196.jpg

CNC maskine giver nye muligheder

Udgivet af: Udgivet i: Seneste nyheder Dated: 22. juli 2022

Med en cnc maskine kan du automatisere mange af processerne i din virksomhed. Og det kan skabe stor værdi både for dig og din bundlinje. For Askholms Montage har cncfræser SmartBench været med til at indfri drømme om nicheproduktion og flere opgaver.


Mød Martin fra Askholms Montage

Askholms Montage er en certificeret køkkenmontør-virksomhed, der specialiserer sig i digital opmåling og montering af køkkener. Og Martin Askholm er indehaver af den garvede virksomhed. 

Martin havde et ønske. Han ville gerne udvide sin forretning med mere nicheproduktion som supplement til køkkenopmåling og -montering. Og samtidig var Martin klar til at udfordre sig selv og var på udkig efter noget nyt legetøj. Der skulle simpelthen ske noget nyt.

Og her faldt valget på SmartBench cnc maskine.

Mød Martin frCNC maskine med stort potentialea Askholms Montage

Der findes mange CNC fræsere på markedet. Og fælles for mange af dem er, at de fylder godt i værkstedet og tømmer pengepungen. Blandt andet derfor mente Martin, at SmartBench var det helt rigtige valg til ham. For den optager ikke unødigt plads i dit værksted, og så får du meget CNC maskine for dine penge.

“En af de største grunde til, at vi valgte SmartBench, var prisen. Man finder ikke en anden cncfræser i den størrelse og kvalitet til samme pris andre steder”, siger Martin selv.

Martin har ikke selv et kæmpe værksted, hvor han kan søle pladsen væk med diverse sjove og smarte maskiner. Og med muligheden for at pakke SmartBench sammen og stille den væk var det et oplagt valg.
Hos Askholms Montage skal SmartBench bruges til at udforske nye nicheprodukter i relation til køkkener. Han har blandt andet udforsket det at lave en radiatorskjuler eller bund til udluftning i et køkken. Her giver SmartBench Martin mulighed for at komme med produkter, som markedet ikke tilbyder endnu.

Kom i gang på ingen tid

Fordi SmartBench i første omgang skal bruges som et supplement til virksomheden og ellers som Martins eget legetøj, var det vigtigt, at det ikke krævede komplicerede manualer og procedurer for at få gang i maskinen. 

Martin er nemlig ikke en person, der elsker at læse lange manualer og mister hurtigt interessen, hvis opsætningsprocessen er for besværlig. SmartBench er heldigvis nem at komme i gang med og du guides let igennem opsætningen med videoer og tegn. 

“Der gik ikke længe før jeg var i gang med at lave mit første projekt på SmartBench. Den er nem at lære at bruge, også hvis man ikke er læsestærk”