Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Shokunin - Japansk håndværk

Shokunin – japanske save kan noget særligt

Shokunin savene har længe været anset som de bedste save på markedet når det kommer til træarbejde. Savene er produceret i de mest kvalitetssikre typer af stål og er særligt udvalgt til lige netop disse stykker værktøj. Men hvorfor er lige netop de japanske knive så eftertragtede på markedet? 

Det, der adskiller de japanske knive fra dem fra vesten, er at de skærer på trække-bevægelsen. Det betyder, at du kan få mere kraft i din skæring og du skærer på den måde både hårdere og kan nøjes med et tyndere blad. Det betyder, at savene kræver mindre styrke fra dig og virker som en sav egentlig skal gøre.

Forskellige slags save med forskellige fordele

Shokunin laver mange forskellige slags save, der alle har sammen høje kvalitet. Har du projekter der kræver helt præcise snit, men uden at du skal save løs i flere timer? Så er en Jushi sav formentlig en god løsning for dig. Saven er især oplagt til detaljerede projekter som for eksempel når du skal lave svalehaler eller andre komplicerede og mindre snit.

Skal du helt ned i de små detaljer? Så er en Flushcut-sav oplagt til at bruge ti dine projekter. En flushcut er en helt lille sav, der er oplagt til præcisionsarbejde og små opgaver. Bladet er yderst fleksibelt og skærer således at der ikke kommer grimme mærker i træet.

Derfor skal du købe japanske save

Japanske save er yderst populære blandt alle, der elsker at arbejde med træ. Det er de blandt andet, fordi de har yderst tynde og finde blade, der samtidig er superskarpe og nemme at save med. Så er det slut med save, der sidder fast i træet og kræver mange af dine kræfter at arbejde med. Det smarte og unikke design med tænderne, der skærer ved trække-bevægelsen, gør savene mere effektive. Og så er det slut med grimme savemærker i træet, når du bruger de skarpe, japanske save.