Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Axminster - Tools & Machinery

Axminster 

Axminster er, med 45 års erfaring i branchen, markedsleder i Storbritannien inden for postordre-værktøjs- og maskinbranchen. Virksomheden har over 17.000 produktlinjer og har længe været anerkendt som havende det bredeste sortiment inden for værktøj, maskineri, tilbehør og forbrugsvarer i Storbritannien. Virksomhedens brands inkluderer Axcaliber, Craftprokits, Ice Bear, UJK, Axminster og Axminster: Evolution, Craft, Precision, Rider, Trade Clamps, Trade Series, Vices, Traditional, Woodturning Chucks og Workshop. Mærkerne henvender sig primært til snedker- og træarbejdsbranchen med stort maskineri og drejeværktøj, men inkluderer også bl.a. håndværktøj, opmålingsudstyr og fastspænding.

Axminster hos Dorch & Danola 

Hos Dorch & Danola tilbyder vi produkter fra Axminster, der der som de eneste i Danmark nu kan forhandle de britiske mærker. Under Axminster finder du blandt andet en masse værktøj til træarbejde, samt manuelle høvle og meget andet. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Axminster eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.