Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Robert Sorby

Robert Sorby trædrejningsudstyr i kvalitet

Hvis du går op i kvalitet og godt håndværk, så er Robert Sorby et mærke, du bare skal kende. Robert Sorby har mere end 200 år på bagen som fabrikant af trædrejningsudstyr. Hertil følger en lang og stolt tradition af godt håndværk. Her bliver der nemlig produceret professionelt værktøj til og af professionelle håndarbejdere.

Robert Sorby hører til i den engelske by Sheffield, der har en lang tradition for at producere værktøj. Brandet er opkaldt efter Robert Sorecby, der var en af de første 'Master Cutlers' i starten af 1600-tallet. I dag er virksomheden vokset og har mere end 40 medarbejdere. De gamle traditioner for træarbejde har de dog ført med sig. Derfor kan du være sikker på fortsat at få værktøj i den bedst kvalitet. 

Hvad der gør Sheffield til et hjerterum for produktionen af trædrejningsgrej, er de naturlige ressourcer, der findes her. Sheffield ligger for enden af to floder, der forsyner byen med brugbare ressourcer og strøm.

Alverdens produkter til trædrejning

Det er ikke kun Robert Sorbys tradition indenfor produktion af trædrejningsudstyr, der gør dem til en eftertragtet forhandler. Også deres store udvalg af produkter gør dem populære. De producerer nemlig alt, hvad du skal bruge til dit trædrejningseventyr.

En af deres specialer er naturligvis jern i alle afskygninger, så du finder en, der passer til lige netop dit behov eller dit specifikke projekt. Her kan du også få fingrene i turnmasters, håndtag, sidegreb, slibesystemer, slibebånd, måleværktøj, slibe- og poleringsgrej og meget mere. Du kan altså købe det meste af det grej, du skal bruge for at komme godt i mål med dine projekter.

Få råd og vejledning til de rette produkter for dig

Er du faldet pladask for Robert Sorby's produkter? Eller har de i det mindste vækket din interesse? Så kan du altid srpøge efter råd og vejledning hos os. Du kan for eksempel sende os en mail på [email protected] eller ringe til os på 66155040. Du er også velkommen nede i butikken. Hver torsdag står Karsten eller Allan klar til at vejlede dig eller blot til en hyggelig snak med andre trædreje-entusiaster.