Facebook Pixel

Lille Dobbelt Krumpasser + Cirklet Dansemester Sæt. 

Axminster Lille Dobbelt Krumpasser + Cirklet Dansemester Sæt

Lille Dobbelt Krumpasser + Cirklet Dansemester Sæt. 

Varenummer (SKU): AX100072
lagervare
310,00 kr. 248,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Axminster Lille Dobbelt Krumpasser + Cirklet Dansemester Sæt

Dette smarte sæt har den samme indstilling, hvilket gør det muligt at foretage målinger uden at fjerne passerne fra arbejdet.

En krumpasser er ideel til opmåling af emnets udvendige diameter. Krumpasseren har buede ben, hvilket gør den oplagt til måling af cirkler eller andre buede emner.
En dansemester derimod er oplagt til opmåling af emnets indvendige mål. Den er fx god til, når du skal måle diameteren på et rør eller et andet rundt og hult objekt.
Når du har afmålt dit emne med din krumpasser eller dansemester, holder du blot værktøjet op mod en måleskala, hvorefter du får dine opmålingsdata. Nemmere bliver det ikke at lave helt lige og præcise trædrejningsprojekter

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*AX100072*
Varenummer: AX100072

Axminster Lille Dobbelt Krumpasser + Cirklet Dansemester Sæt

310.00 DKK