Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Polermaskiner

Polermaskiner - Alsidig maskine til mange formål

En polermaskine kan være uundværlig til rigtig mange formål, og kan typiske bruges til rigtig mange forskellige overflader. En polermaskine kan anvendes, hvis du ønsker at skabe en ren og blank overflade på en eller flere typer af materialer. Overordnet set kan polermaskinen bruges tl overfladebehandling og er derfor en alsidig maskine til at have lige ved hånden. En polermaskine indstilles til mange forskellige styrker afhængigt af, hvad du ønsker at polere. 

Polermaskiner til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af polermaskiner med alsidig anvendelsesområde og forskellig kapacitet. Vi tilbyder polermaskiner fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Festool, AEG, Fein, Proxxon, Makita m.fl. Vi har desuden et stort udvalg af tilbehør til polermaskiner, så dit behov dækkes helt optimalt. 

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af polermaskiner eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.