Proxxon

1 til 16 af 73

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Proxxon

Proxxon har været på markedet længe med deres sortiment af værktøj. Den tyske virksomhed har i over 40 år været i gang med deres MICROMOT værktøjssystem, og er blevet en af de største leverandører af værktøj i mindre størrelser, der både er lettere og mere håndterbare, til projekterne der kræver præcision.

Proxxon - Hobbyfolkets foretrukne mærke inden for værktøj

Proxxon værktøj har været det foretrukne mærke når det kommer til værktøj i årevis - specielt for hobbyfolket. De har nemlig tillid til Proxxon maskinernes gode kvalitet, præcision og alsidighed, når de skal save, bore og fræse i træ, metal og plast. Det betyder, at selv de mindste opgaver bliver til en leg. Proxxon værktøj er lavet til, at du kan bruge det i timevis uden at blive for træt. Værktøjet er lydsvagt, præcist og samtidig vibrationsfrit, så det ikke giver gener ved brug i længere tid.

Hvorfor vælge Proxxon

Med over 40 år i branchen har Proxxon længe været det foretrukne valg, specielt for hobbyfolket, modelbyggere eller folk i industrien, der har brug for et præcisionsværktøj. Proxxon har et stort udvalg af kvalitets værktøj og -maskiner, der passer til lige præcis dit behov.

Meget af Proxxons værktøj er batteridrevet. Det kan være en stor fordel ikke at skulle tage hensyn til en ledning, når du skal arbejde på projekter, der i forvejen tager stor koncentration og præcision. Ikke nok med at de er batteridrevne, så er batterierne i maskinerne lavet til ikke at overophede. 

Kvalitet i højsæde

Der er ingen tvivl om, at der er fokus på kvaliteten, når det kommer til produktionen af værktøjet:

Proxxons værktøj er hovedsageligt lavet i en krom-vanadium stål. Det hjælper til at gøre værktøjet stærkt og er specielt egnet til applikationer, hvor du f.eks. bruger langsomme bevægelser, som med en skraldenøgle. En anden lille bonusdetalje er, at krom-vanadium stål også har en højere modstandskraft over for rust. Stålet på deres værktøj er hærdet og derefter belagt med en dobbelt nikkelbelægning, samt en enkelt mat forkromning. Yderste lag på værktøjet er en glat finish, der giver et sikkert og behageligt greb. 

Proxxons udvalg

Her hos Dorch & Danola har vi et bredt udvalg af Proxxon værktøj, tilbehør og reservedele. Det indebærer blandt andet:

 • Dekupørsave, der gør det muligt for dig at arbejde i blandt andet træ- og metalplader. Du kan både bruge maskinen til større opgaver, men også finere opgaver såsom modelbyggeri.

 • Borepatroner, som du bruger til at opspænde et bor. Skulle det ikke lige være en Proxxon borepatron du mangler, så har vi mange andre muligheder her.

 • Rundsavklinger, der anvendes til at skære i forskellige materialer. F.eks. krydsfiner, plast og blødt træ.

 • Topnøglesæt, der indeholder forskellige topnøgler, så du kan få spændt alle de fornødne møtrikker. 

 • Glødesave, er ideelle til, når du f.eks. skal lave modeller. Enten som hobbyfolk, modeller til arkitekter, eller noget helt tredje.

 • Båndslibere, er en meget kraftig sliber. Den er designet til at slibe træ meget hurtigt. Et lille tip er, at du kun bevæger din båndsliber langs med træets årer. På den måde slipper du for, at der dannes slibespor på træet. 

 

Af andre ting kan nævnes: bordrundsave, boremaskiner, vinkelslibere, båndsavklinger, drejebænke, finboreslibere, fræsere, strømforsyninger og rondelslibere.

Det er naturligvis bare et udpluk af vores Proxxon sortiment. Resten kan du finde her på siden.

 

Hvis nu du skulle være så uheldig, at din Proxxon-maskine er gået i stykker, så kan du med fordel tage den med tilbage til os. Vi tilbyder nemlig reparation af den i vores serviceværksted her i Odense.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, eller har du andre spørgsmål om Proxxons produkter, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en e-mail til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.

 

Læs mere
Læs mindre