DeWalt elværktøj

Filter

19 vare(r)

pr. side

Dewalt historie

I over 70 år har Dewalt tilegnet sig et godt ry for design, udvikling og produktion af kraftfuldt el-værktøj og akku maskiner. I 1923 opfandt Raymond Dewalt radialarmssaven der i årtier forsatte med at sætte standarden for kvalitet og holdbarhed.

Det var starten på Dewalt's længerevarende gode ry blandt den professionelle håndværker og gør-det selv folket. Stærk, kraftfuld, præcis, robust og pålidelig, dette blev Dewalt's varemærke. De gul/sorte farver er kendetegnet for Dewalt's el-værktøj, akku maskiner og tilbehør.

Dewalt's sortiment og samarbejde emd Dorch & Danola

Idag er disse egenskaber indarbejdet i ethvert produkt af Dewalt's brede sortiment af værktøj og tilbehør, gennem en lang erfaring og superb produktudvikling. Professionelle håndværkere og gør-det-selv folket har taget Dewalt mærket til sig og det har gjort Dewalt til et hurtigt voksende mærke idag af el-værktøj og akku maskiner.

Dorch & Danola A/S lagerfører nogle af Dewalt's produkter, vi udvikler løbende vort sortiment, så det matcher vore kunders behov. Vi reparerer Dewalt el-værktøj på vores eget serviceværksted, samt salg af reservedele til Dewalt el-værktøj.

Råd og vejledning

Du er velkommen til at kontakte os for mere info, tilbud og priser på tlf. 66 15 50 40 eller mail info@dorchdanola.dk

Her på www.dorchdanola.dk har vi altid et stort udvalg af elværktøj fra DeWalt.

Vi lagerfører en del af DeWalt store program af elværktøj, maskiner og noget af DeWalt værktøj og tilbehør, vi udvikler løbende vort sortiment af DeWalt, så det matcher vore kunders behov.

Vi har nogle af de skarpeste priser på DeWalt maskiner og en hurtig levering.

Vi reparerer DeWlat elværktøj og maskiner på vores eget serviceværksted, samt salg af reservedele til DeWalt el-væktøj og maskiner.

Du er velkommen til at kontakte os for mere DeWalt info, tilbud og priser på tlf. 66 15 50 40 eller mail info@dorchdanola.dk og vi vender hurtigst muligt tilbage!

Se vores udvalg af DeWalt el-værktøj til gode priser herunder.
Læs mere
Læs mindre