Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Metabo el-værktøj & tilbehør

Metabo el-værktøj & tilbehør


Metabo er en populær værktøjsproducent, der næsten altid er først på markedet med nye teknologier og innovativt værktøj. Køb Metabo værktøj via webshoppen Dorch & Danola, hvor du tilmed får 3 års garanti såfremt du vælger at registrere det pågældende værktøj gennem Metabo's egen hjemmeside. Herunder kan du læse om blot et lille udpluk af de Metabo produkter, vi tilbyder. Vi forhandler værktøj, arbejdstøj og diverse tilbehør til industribrug. Hos os finder du værktøj af mange forskellige mærker, og vi tilbyder hurtig levering. Vi forhandler udelukkende højkvalitets værktøj fra dygtige producenter, da vi kender vigtigheden af at værktøjet virker upåklageligt og kan holde i mange år.

Metabo hækkeklippere


Med Metabo hækkeklippere bliver havearbejdet nemt og overskueligt. Hækkeklipperne vejer mindre end de fleste andre modeller på markedet, samtidig med at de er mindre. Det betyder dog ikke at ydeevnen er forringet. Metabo hækkeklippere har dobbelt diamantslebne knivtænder. Det er blandt andet grunden til maskinens lange levetid. Vælg for eksempel modellen HS 55, 55 cm, og du vil få en ergonomisk god hækkeklipper, der blandt andet er udstyret med ekstra stort stødværn.

Metabo polermaskiner


En polermaskine er et uundværligt værktøj til overfladebearbejdning af på blandt andet biler og både. Der findes et væld af forskellige slags polermaskiner. Metabos polermaskiner har en ergonomisk kappe for optimal maskinføring. Maskinens gearhus er støbt i aluminium og størrelsen på maskinerne gør at de er praktiske at håndtere.

Metabo lamper og lygter


Udover at dit værktøj bør være af så høj kvalitet som muligt, er der andre faktorer der er lige så vigtige. Blandt andet er det vigtigt at du klart og tydeligt kan se hvad du foretager dig. Til det formål er en arbejdslampe en ideel løsning. Hos Dorch & Danola har du valget mellem en række forskellige lamper. Fælles for alle lamperne er at deres driftstid er ekstremt lang.

Metabo 3 års garanti


Vi anbefaler udvidet garanti på din nye Metabo maskine! - Køber du en Metabo maskine hos os kan du få udvidet garanti! Metabo registering = 3 års garanti. Tilmeld din maskine, efter køb her: Metabo registering

Desuden reparerer vi Metabo elværktøj og maskiner på vores eget serviceværksted.