Bosch elværktøj - Stort udvalg til attraktive priser hos D&D

1 til 48 af 101

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Gennem tiderne har Bosch været kendt for innovative løsninger af høj kvalitet, hvilket har resulteret i et stærkt brand velkendt af mange. Deres produkter er værdsat i store dele af verdenen, og hos Dorch & Danola er du garanteret en skarp pris på et stort udvalg af deres produkter. Hvis du i forvejen har et Bosch elværktøj, som trænger til en reparation, så reparerer vi dine maskine på vores serviceværksted. Du kan forvente gode priser og service af høj kvalitet hos Dorch & Danola. Du finder vores store udvalg af Bosch elværktøj herunder.

Bosch teknologi - fra magnettænding til kæmpe industri

Bosch er en tysk virksomhed, som har hovedsæde i Gerlingen udenfor Stuttgart. Den tyske virksomhed blev stiftet i slutningen af 1800 tallet af Robert Bosch, der åbnede et værksted for mekanik. Bosch var den første som skabte lav- og højspændingsmagnettænding til datidens biler, og i mange år var han den eneste, som lavede magnettænding af høj kvalitet. Den revolutionerende idé var dog ikke det eneste, Bosch skabte i sin levetid. Han formåede at skabe hårde hvidevarer og elværktøj, som fik stor ros fra befolkningen og pressen. Efter sin død blev hans virksomhed opkøbt af en tysk fond, der navngav virksomheden Robert Bosch GmBH. I dag er Bosch en global industri, der har udmærket sig i salg af biludstyr, elværktøj, hvidevarer og meget andet. Mærket er kendt rundt i verdenen og er førende på en række områder, mens fonden fortsætter deres velgørende og medborgerlige indsatser.

Vores produkter fra Bosch

<p ">På www.dorchdanola.dk er du sikker på at finde et bredt udvalg af elværktøj fra Bosch. Det er vigtigt, at vores udvalg matcher vores kunders behov. Derfor lagerfører vi en del af Boschs store program af elværktøj og maskiner, mens vi løbende udvider vores sortiment. På menubaren til venstre finder du de elværktøjer, vi udbyder. Dette inkluderer:

 • Afstandsmåler

 • Akku maskiner - 10,8V til 12V

 • Akku maskiner - 18V

 • Akku maskiner

 • Slibemaskiner

 • Stationære maskiner

 • Stiksave

 • Støvsuger

 • Tilbehør

 • Skov og HaveFå 3 års garanti på dit Bosch værktøj

Vi anbefaler, at du får udvidet garanti på dit nye Bosch værktøj. På denne måde får du sikret din maskine de næste 3 år, og du kan derfor få glæde af dit værktøj lang tid fremover. Du kan tilvælge udvidet garanti ved køb. Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores produkter eller services, så kan du altid kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller sende en mail på info@dorchdanola.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs mere
Læs mindre