Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Holzmann - Maskiner til træ og metal

Maskiner til træ- og metalbearbejdning

Det østrigske firma Holzmann udvikler og producerer maskiner til bearbejdning af træ og metal. Dorch & Danola er Holzmanns officielle partner i Danmark med udgangspunkt i Odense. Vi forhandler en række Holzmann maskiner, fx høvle, slibemaskiner, drejebænke, fremtræk, rundsave, formatrundsave, kombimaskiner, fræsemaskiner og andet tilbehør fra Holzmann

Vi sælger alt inden for elværktøj, akku-maskiner, håndværktøj mm. På vores serviceværksted repareres maskiner af vores professionelle team, der har flere års erfaring med reparation af alle de kendte mærker, samt stor viden om de enkelte maskiner. Når du køber en Holzmann maskine hos Dorch & Danola, får du også adgang til et værksted og maskin-ekspertise i særklasse. Serviceværkstedet er officielt garanti værksted for Holzmann i Danmark.

Herunder kan du se et udvalg af de maskiner af mærket Holzmann, vi har på vores webshop.

Holzmann Bordrundsav
Holzmann har blandt andet specialiseret sig inden for fremstilling af maskiner til træarbejde. De mange forskellige varianter er din sikkerhed for at kunne vælge det produkt der passer bedst til dig og dine behov.