Holzmann - Maskiner til træ og metal

1 til 16 af 75

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Maskiner til træ- og metalbearbejdning

Det østrigske firma Holzmann udvikler og producerer maskiner til bearbejdning af træ og metal. Dorch & Danola er Holzmanns officielle partner i Danmark med udgangspunkt i Odense. Vi forhandler en række Holzmann maskiner, fx høvle, slibemaskiner, drejebænke, fremtræk, rundsave, formatrundsave, kombimaskiner, fræsemaskiner og andet tilbehør fra Holzmann

Vi sælger alt inden for elværktøj, akku-maskiner, håndværktøj mm. På vores serviceværksted repareres maskiner af vores professionelle team, der har flere års erfaring med reparation af alle de kendte mærker, samt stor viden om de enkelte maskiner. Når du køber en Holzmann maskine hos Dorch & Danola, får du også adgang til et værksted og maskin-ekspertise i særklasse. Serviceværkstedet er officielt garanti værksted for Holzmann i Danmark.

Herunder kan du se et udvalg af de maskiner af mærket Holzmann, vi har på vores webshop.

Holzmann Bordrundsav
Holzmann har blandt andet specialiseret sig inden for fremstilling af maskiner til træarbejde. De mange forskellige varianter er din sikkerhed for at kunne vælge det produkt der passer bedst til dig og dine behov. For eksempel har du med modellen TKS315S mulighed for præcis højdeindstilling samt bordudvidelse.

Holzmann Båndsave
Holzmann båndsav, model HBS500 har et stort støbejernsbord og en lukket konstruktionsstålplade som sikrer høj stabilitet og nøjagtighed. Maskinen vejer 294 kg. og har en højde på 186 cm. Har du brug for en båndsav til mere omfattende opgaver, kan modellen HBS800 være en bedre løsning til dig. Skal den for eksempel bruges på en arbejdsplads, bør du vælge en maskine der er mere holdbar end markedets øvrige alternativer. Med en Holzmann maskine er du godt dækket ind, uanset hvor stor en opgave eller ordre du skal klare.

Læs mere
Læs mindre